Over ons

 

 

Missie/visie:

Iedereen is zijn eigen coach! En iedereen heeft een coach in zichzelf. Je hoeft hem alleen maar te ontdekken en te versterken in jezelf.

Wees je eigen coach maakt mensen bewust van hun eigen innerlijke coach, zodat ze deze positief kunnen inzetten in hun privé- en werkleven.


 

Rens Mesters
 

"Don't identify... stay open minded!"
 

Al 15 jaar coach en train ik mensen vanuit mijn eigen praktijk. Ik geloof er in dat iedereen zijn eigen oplossingen kent. Daarom vind ik het nu ook zo leuk om dit door te geven via Wees je eigen coach.

 

John over Rens:

Vrolijk, opgeruimd, to the point, creatief, energiek, eenvoudig, effectief en doortastend. Rens kan complexe zaken heel helder tot de kern herleiden en is daarmee een ideale sparringspartner en coach voor mij en iedereen. Daarbij heeft hij een heel aanstekelijk enthousiasme, waar ik veel energie van krijg.

 

John Kraijenbrink
 

"Volg je hart en je leven komt in een flow"

 

Het maakt niet uit of ik les geeft in asana, pranayama, (moderne) yoga, filososie of anatomie ik ben altijd 'happy'. Dat is de reden waarom mijn studenten me de Dutch Smiling Yogi noemen.

 

Rens over John:

John is een man die me vanaf het eerste moment een gevoel van thuiskomen gaf. Zijn uitstraling, enthousiasme en levenshouding inspireren mij en het is een genot om met hem te sparren en van hem te leren.

 


 

 

 

 

 

 

Home

de Opleiding

De reis

Evenementen

boeken & inspiratie

Abonnement

Over ons

WEKELIJKSE Tip voor jou...

Contact

 


 
AGENDA   NIEUW   CONTACT   TWITTER


Opendag
Tilburg

 


Opendag
Eindhoven

 
Wekelijkse Tip:
12 Oplossingsgerichte vragen om van A naar B te komen
 


CVCC
p.a.: Van Imhoffstraat 22
5018 GD Tilburg

info@cvcc.nl
www.weesjeeigencoach.nl

Rens: 06-41766586

   
De lastigste persoon om te coachen ben jezelf.
Maar dat kun je wel leren ;-)

© vvcc